Skip to content Skip to footer

Bij Skyline staat de bewoner altijd centraal. Vanuit de functionaliteit en het comfort van de gebruiker ontwikkelen we residentieel vastgoed.

Investeren

Bent u op zoek naar een substantiële aanvulling van uw pensioen? Naar een veilige belegging voor uw gezin, of een manier om uw kapitaal verstandig te spreiden?

Beleggen in vastgoed is een veilig en rendabel alternatief voor het klassieke sparen. Bovendien geniet u dankzij de meerwaarderealisatie bij verkoop van een dubbel rendement. Al 60 jaar lang krijgt Skyline het vertrouwen van slimme vastgoedinvesteerders. Een vertrouwen dat wij consequent belonen met een kwalitatief residentieel aanbod en een sterk rendement. Samen gaan we voor méér. 

Rentmeesterschap

Eens uw woning of appartement verhuurd is staat u normaal zelf in contact met de huurder. Is de oven stuk, is de huurder zijn sleutel kwijt, doet de verwarming het niet. De huurder belt u op als eigenaar en u gaat ter plaatse kijken.

Doet u dit liever niet? Dan kan u hiervoor ook beroep doen op Skyline. We bieden u verhuuropvolging of rentmeesterschap aan.

De huurder heeft uw telefoonnummer niet en komt voor alle vragen bij Skyline terecht. Wij gaan ter plaatse, ook in het weekend en kijken de garantie na, nemen contact met de keukenfabrikant, aannemer, klusjesman, slotenmaker etc. Zo is uw woning of appartement in goede handen.

Zoek u een goede beheerder voor de verhuur van uw appartement of woning regio Limburg. Vraag nu vrijblijvend meer info of een gratis huurschatting!

Verkoop

Vastgoed verkopen begint bij een Gratis Schatting

Skyline verkoopt jaarlijks meer dan 500 woningen en appartementen. Dankzij onze grondige kennis van vastgoed en focus op Limburg komen we tot een realistische schatting en waardebepaling van uw huis, appartement of bouwgrond. Een correcte schatting vormt als het ware de basis voor een vlotte verkoop!

Wanneer we de verkoop van uw woning opstarten voorzien we een uitgebreid marketingplan met ondermeer publiciteit op Immoweb, Zimmo, Immovlan, Immokrant, social media, zoekmachines, Het belang van Limburg, eigen maandelijkse deur aan deur folders, borden en zoveel meer!

We zorgen er eveneens voor dat u verlost wordt van de administratieve rompslomp zoals EPC, bodemattesten,… Aan de hand hiervan kunnen we potentiële kopers correct informeren over de mogelijkheden van uw pand zodat we voor u een zo hoog mogelijk bod kunnen bekomen.

Verhuur

Skyline verhuurt jaarlijks meer dan 350 woningen en appartementen. 

We voorzien een uitgebreid marketingplan met ondermeer publiciteit op Immoweb, Zimmo, Immovlan, Immokrant, social media, zoekmachines, Het belang van Limburg, eigen maandelijkse deur aan deur folders, borden en zoveel meer!

We nemen alle verhuurtaken op ons: publiciteit, bezoeken, plaatsbeschrijving, contracten, sleutels,…

Maakt u graag even kennis met uw kandidaathuurders of laat u liever alles aan ons over? Als eigenaar-investeerder geeft skyline u volledig de keuze.

In onze nieuwbouwprojecten starten we de verhuur al 3 maanden voor oplevering. Zo is uw eigendom verhuurd van zodra die klaar is en hebt u geen enkele leegstaand!

Voor eigenaars-investeerders die ook na de verhuring liever alles aan Skyline overlaten bieden we rentmeesterschap aan.

Wil u uw woning of appartement in Limburg verhuren of laten beheren door een rentmeester? Vraag nu vrijblijvend meer info of een gratis huurschatting!

Wij zijn steeds op zoek naar gronden om nieuwe woningen en appartementen te ontwikkelen.

web3
websky

Uniek is onze formule “ruil uw bestaande woning voor een nieuwe woning of appartement”

  • Verkoopt u via ons uw bestaande woning en koopt u tegelijkertijd een andere woning of appartement dan reserveren we de nieuwe woning zonder kosten.
  • Wanneer uw woning verkocht is wordt de reservatie omgezet in een definitieve aankoop
  • Geen verkoop = geen kosten
  • Geraakt uw woning niet verkocht dan bent u niet verplicht de nieuwe woning of appartement aan te kopen
  • Persoonlijke begeleiding: zelfde contactpersoon voor verkoop en aankoop

Wil u uw woning, appartement of bouwgrond regio Limburg verkopen? Vraag vandaag nog een gratis schatting!

Meer info?

0468 16 52 07

0474 75 45 89