Skip to content Skip to footer

Ontdek Michielspark in Bree

Dat is wonen in prachtige urban villas in centrum Bree. Schitterende villa-appartementen worden zo gebouwd dat u maximaal geniet van privacy en de natuur rondom! Wat als u elke dag zou thuiskomen op de plek waar u het liefst ter wereld wakker wilt worden? In Michielspark, vlak aan de ring van Bree wordt zo’n droom werkelijkheid. Dit nieuwe topproject biedt een unieke balans tussen het bruisende centrum met winkels, restaurants, cafes, ontspanning en de rust en het groen van wonen in een park. Ontdek het zelf en laat u verrassen.

Michielspark - Bree

Locatie met een plus

Wonen in een parktuin

Wonen in een parktuin maar zonder het onderhoud.

Vanuit welke hoek u in uw appartement ook naar buiten kijkt, u ziet elke dag hoe de seizoenen aan u voorbij trekken. Het unieke park waarin de villa-appartementen staan is een verademing voor jong en oud en zal een leven lang blijven verrassen.

In Michielspark wonen is opnieuw leren kijken…

Dankzij de uitgekiende glaspartijen geniet u van veel lichtinval. De penthouses genieten daarenboven van aangename verzichten. Dit alles uiteraard met maximale aandacht voor uw privacy. Alle appartementen beschikken over ruime leefterrassen. Zo bent u altijd verbonden met buiten.

Centrum

Het bruisende stadscentrum van Bree is op amper 1 min wandelen
Lees meer

Winkels & Restaurants

Kort gelegen bij winkels, cafés en restaurants en
Lees meer

Groenbeleving

Je woont te midden van verschillende belevingstuinen.
Lees meer

Kwalitatieve afwerking

U kiest zelf hoeveel ruimte u voor uzelf of uw gezin nodig heeft.
Daarbij hebt u de keuze tussen 1,2 en 3 slaapkamerappartementen, tuinappartementen en penthouses.

Samen met onze binnenhuisarchitecte kan u de binnenmuren, keuken en badkamer intekenen. Bij de afwerking is topkwaliteit onze enige standaard.

U kiest zelf de materialen die het best bij u en uw karakter passen. Zo zorgt u ervoor dat u in Michielspark woont zoalsniemand anders.

Locatie met een plus

Groen of stad? Rust of leven? In Michielspark hoef je niet te kiezen. Dit stijlvolle nieuwbouwproject ligt ideaal tussen de kleine en grote ring van Bree. Dat is op wandelafstand van shoppingcentra, gezellige horecazaken en uitgebreid scholenaanbod.

In Michielspark woon je omgeven door groen. Wil je liever écht een frisse neus halen, dan kan dat in het natuurreservaat Reppelerbemden, op twee kilometer van je nieuwe thuis. Of spring op de fiets en ga op avontuur in het groen dankzij het uitgebreide fietsnetwerk in de omgeving.

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Meer info?

0468 16 52 07

0474 75 45 89